Playgo Világító állatos (1968)

Playgo Világító állatos (1968)

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
Kiknek ajánljuk:Fiú, LányKorosztály:0-1 éveseknek, 1-3 éveseknekMárka:PlayGoCikkszám:PLG1968 Világítós állatos fürdőjáték többféle
Világító, állatos fürdőjáték, hogy szuper élmény legyen az esti fürdőzés! A gyerekek imádnak fürdés közben játszani, ezek a műanyag állatok biztosan el fogják őket varázsolni. A vízi állatok plusz különlegessége, hogy ha megnyomod a gombot, akkor világítani fognak. A zöld béka, a sárga kacsa és a kék fóka remek szórakozást biztosítanak a kicsiknek, segítenek megszerettetni a fürdést azokkal a gyerekekkel is akik ódzkodnak a víztől.

Az ár egyetlen termékre vonatkozik, a megjegyzés rovatba írd bele melyiket szeretnéd, készlet erejéig figyelembe vesszük kérésedet.

A játékot 6 hónapos kortól ajánljuk.

Így is ismerheti: Világító állatos 1968, Világítóállatos1968, Világító állatos ( 1968)

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.